Να μην κλείσουν τα οδοφράγματα!

Εμείς πάντως θα κάνουμε τα πάντα για να μην κλείσει κανένα οδόφραγμα ούτε ένα λεπτό. Καλούμε όλους να συντονιστούν μαζί μας για να δράσουμε πολιτικά, νομικά και με τα σώματα μας απέναντι στους τραμπούκους που επιχειρούν τα 3ωρα κλεισίματα των οδοφραγμάτων κάθε Κυριακή.enter image description here

Αχ αυτοί οι αδελφοί Έλληνες

Πρόεδρος Πρωτοπορίας Πάτρας: "Μα εμείς δεν φωνάξαμε φασιστικά συνθήματα. Ήταν απλά συνθήματα στο πλαίσιο της ΠΟΦΝΕ...το Χώμα που περπάτησα, το Ισαάκ-Σολωμέ, Ελλάδα Κύπρος επανένωση, αυτά"

Αχ αυτοί οι αδελφοί Έλληνες, δεν κατανοούν τον αγώνα του κυπριακού ελληνισμού τζιαι κάμνουν μας τα λιλλίτσια enter image description here

Εισαγωγή Προέδρου από Αλβανία;

Εν γίνεται σιόρ να κάμουμεν εισαγωγή προέδρου που την Αλβανία; Κοιτάξετε το ήθος, την ειλικρίνεια τζιαι το επίπεδο του Αλβανού πρωθυπουργού μπροστά στο φασιστο-παναγύριν που επιχειρούν να στήσουν κάποιοι με αφορμή την κηδεία του Κατσίφα - κυρίως την αποφασιστικότητα του. enter image description here