Όταν η χώρα δεν διαθέτει τα κατάλληλα γηροκομεία

«Αδελφός» με τους χρυσαυγίτες ο ένας, wannabe Τουρκοκτόνος ο άλλος (ξεχνώντας ότι τους «έδωσε» τον Οτζαλάν όταν ήταν ΥΠΕΞ επί Σημίτη)... Άπατο το βαρέλι!

enter image description here

Παρεμπόδιση επίσκεψης Τ/Κ εκπαιδευτικών σε Γυμνάσιο της Λευκωσίας

Κάποτε υπήρχαν κάποιοι δεξιοί που υποστήριζαν υποτίθεται πρώτα την επανένωση και μετά την παράταξη τους. Τώρα προτεραιότητα η άκρα δεξιά και ο Ττόμυς:)

enter image description here

Μπλοκάρουν τις δικοινοτικές δράσεις

Χάρης Γεωργιάδης - Harris Georgiades τζαι Νίκος Χριστοδουλίδης [όπως εμείς μαθαίνουμε], πρωτοκλασάτα στελέχη της κυβέρνησης Νίκος Αναστασιάδης (Nicos Anastasiades) που διεκδικεί επανεκλογή τζαι τάχα θέλει λύσην, κόφκουν τα Norway Grants προς τον Association for Historical Dialogue & Research (AHDR). Βαθιά πληγή, παλιά πληγή. ΥΓ: Νεοφιλελέ συνέπεια ακόμα τζαι στην καλλιέργειαν ειρηνικής κουλτούρας ο Χάρης. Για τον μαθητευόμενο μάγο της Γεροσκήπου διαγράφονται τζαι οι τελευταίες αμφιβολίες...

enter image description here

Ο Αρχιεπίσκοπος στηρίζει τον Αναστασιάδη στις εκλογές

Για να διαλύονται και οι τελευταίες ψευδαισθήσεις σε όσους αρέσκονται να τις διατηρούν. «Θα είμαστε κοντά στον Πρόεδρο και θα ενημερωνόμαστε επί του Εθνικού Θέματος και θα ακούει τις απόψεις μας. Η Εκκλησία θα τον στηρίξει στις επικείμενες εκλογές»

enter image description here